top of page

Stemwijzer Baarn stelling over maximumsnelheid Amsterdamsestraatweg


Stemwijzer Baarn maximumsnelheid Amsterdamseweg

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen publiceren we elke dag een stelling uit de Stemwijzer Baarn en geven aan wat ons standpunt is.

De stelling van vandaag uit StemWijzer Baarn: 'Baarn moet er bij de provincie op aandringen dat op de Amsterdamsestraatweg, tussen Oranjeboom en de Escherrotonde, de maximumsnelheid wordt verlaagd naar 50 km per uur'.

Wat vind jij?

Wij zijn het eens met deze stelling omdat wij grote waarde hechten aan verkeersveiligheid voor álle verkeersdeelnemers. De Amsterdamsestraatweg is een zeer drukke weg, waar vaak hard gereden wordt. De oversteek voor fietsers en voetgangers is hierdoor te gevaarlijk.

Recente blogs
Tags
bottom of page