top of page

Doneren

Steun ons en doneer

Met uw steun kunnen wij onze idealen omzetten in daden. Elk bedrag is welkom. Wij hopen dat wij op uw steun mogen rekenen!

​Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 proberen we de inwoners te bereiken via diverse kanalen. Door persoonlijk contact, via de (sociale) media en door middel van aansprekende acties. Naast inzet in tijd en aandacht vraagt dit om geld. Hiervoor willen wij uw steun vragen.


Met een donatie aan de plaatselijke campagnekas specifiek bestemd voor de gemeenteraadsverkiezingen in Baarn heeft het CDA Baarn meer mogelijkheden om inwoners uit Baarn, Lage Vuursche en Eembrugge te bereiken en kunt u meehelpen het CDA verder te laten groeien om zo onze punten uit het verkiezingsprogramma 2022-2026 te realiseren.


Wij stellen het daarom bijzonder op prijs als u een specifieke campagnebijdrage zou willen geven en bedanken u daarvoor alvast van harte. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL46 INGB 0001 9764 40 ten name van CDA Afdeling Baarn onder vermelding van Campagne 2022.


Voor eventuele vragen over de campagne of anderszins kunt u een e-mail sturen aan info@cdabaarn.nl

ANBI-verklaring

Het CDA beschikt over een ANBI-verklaring, dat betekent dat de contributie van leden én vrijwillige bijdragen door de Belastingdienst worden aangemerkt als gift. Daarmee zijn de bijdragen vanaf een drempelbedrag belastingaftrekbaar. Dat maakt een bijdrage fiscaal aantrekkelijk.

 

Giften vanaf € 4.500
Het CDA is wettelijk verplicht giften van bedrijven en personen boven de € 4.500,- openbaar te maken in de financiële verantwoording van het CDA. Aan donaties aan het CDA kan geen enkel recht worden ontleend.

Voor meer informatie over schenkingen kunt u terecht op www.belastingdienst.nl.

Logo CDA Baarn
    bottom of page