top of page

Fietsronde 4 november op de Brink
Iedere maand stappen de mensen van CDA-Baarn op de fiets, om op een plek in onze gemeente met buurtbewoners van gedachten te wisselen. Vragen en bevraagd worden, aanspreken en aangesproken worden, bij voorkeur op de plek waar een actueel politiek thema speelt. Kortom, de lijntjes tussen inwoners en politiek wat korter maken.

Dit keer, zaterdag 4 november, vindt u de mensen van het CDA, in hun opvallende groene jacks, in het centrum van Baarn; op de Brink en in het begin van de Laanstraat. Deze maand staat de Woonvisie op de agenda van de gemeenteraad. Van inwoners willen de CDA-ers graag weten hoe groot de behoefte aan meer woningen in Baarn is. Voor welke doelgroepen moet vooral aandacht zijn? Wat zijn de specifieke woonwensen van de verschillende doelgroepen? Waar zou in of rond Baarn nog gebouwd kunnen worden? En mogen we daarbij ook de hoogte in? Zomaar wat vragen waarover de mensen van het CDA graag even kort in gesprek willen met voorbijgangers.


Uiteraard kunnen de mensen van het CDA ook bevraagd of aangesproken worden op andere zaken die inwoners bezighouden op het gebied van de politiek in Baarn.

Baarnaars die de CDA-Baarn-fietsronde ook eens in hun woon- of leefomgeving op bezoek willen hebben worden van harte uitgenodigd dit aan te geven via info@cdabaarn.nl


CDA-Baarn-Fietsronde:

Zaterdag 4 november

11.00 uur – 12.00 uur: Brink en begin van de Laanstraat

Comentários


Recente blogs
Tags
bottom of page