top of page

Baarns Klimaat Akkoord Werkbijeenkomst

Op 13 februari j.l. was de eerste werkbijeenkomst van het Baarns Klimaat Akkoord (BKA) waar met een vijftigtal deelnemers is gesproken over de vervolgstappen om tot een neutraal klimaat te komen. CDA Baarn wethouder Mariska de Koning opende de werkbijeenkomst.

Vorig jaar november is het Baarn Klimaat Akkoord ondertekend en inmiddels zijn er ruim honderd deelnemers bestaande uit politieke partijen, ondernemers, bewoners en gemeente aangesloten. Tijdens de bijeenkomst is een nul-meting gepresenteerd waarin staat aangegeven hoeveel CO2 de gemeente Baarn moet terugbrengen om in 2030 klimaat neutraal te zijn.

Bekijk hier de samenvatting van de avond

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor CDA Baarn en ook Mariska de Koning.

Bekijk hier welke standpunten CDA Baarn nog meer voert binnen het thema duurzaamheid www.cdabaarn.nl/thema-duurzaamheid

Recente blogs
Tags
bottom of page