top of page

Stemwijzer Baarn over voorschool


Stemwijzer Baarn over voorschool

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen publiceren we elke dag een stelling uit de Stemwijzer Baarn en geven aan wat ons standpunt is.

De stelling van vandaag uit Stemwijzer Baarn is:

'Baarnse kinderen tussen twee en vier jaar oud moeten naar de voorschool kunnen'.

Wat vind jij?

CDA Baarn is het eens met deze stelling omdat we voor gelijke kansen zijn en daarom ook voor het invoeren van de ‘voorschool’, met speciale aandacht voor taal en ontwikkeling. Kinderen tussen twee en vier jaar krijgen recht op een aantal dagdelen voorschool, met de mogelijkheid voor aanvullende opvang voor ouders die dat willen. Het is dus geen verplichting. In de voorschool is aandacht voor taal en ontwikkeling.

Recente blogs
Tags
bottom of page