top of page

Werkconferentie CDA: Samen duurzaam naar Parijs

Maandag 19 februari organiseren CDA Amersfoort, CDA Soest en CDA Baarn samen een avond over regionaal rentmeesterschap. Met Tweede Kamerlid Agnes Mulder kijken wij o.a. naar de uitdagingen die voor ons liggen m.b.t. de Eempolder.

Hoe combineren wij het open landschap met onze woningbouw-opgave, econimische ontwikkeling en verduurzaming/alternative energie?

Na het vraaggesprek met Agnes Mulder, woordvoerder energie, klimaat en duurzaamheid, worden dilemma's met betrekking tot de Eempolder besproken, waarna samengevat wordt welke punten aan Agnes Mulder worden meegegeven naar Den Haag.

Werkconferentie CDA: Samen duurzaam naar Parijs met Agnes Mulder

De bijeenkomst wordt georganisserd in De Stoethoeve in Soest en is vrij toegankelijk. . De conferentie begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Recente blogs
Tags
bottom of page