Troelstralaatjes? Kom op, aan de slag!

Begin dit jaar maakten wij via deze vlog ( https://www.youtube.com/watch?v=z5J1TXc4g8s ) duidelijk dat het de hoogste tijd is om aan de slag te gaan met de nieuwbouw aan de Troelstralaan. We zijn inmiddels weer negen maanden verder, en nog steeds zijn we geen stap verder. De oproep in de Baarnsche Courant van vandaag is dan ook terecht. Kom op Eemland Wonen, kom met je plan voor de dag. En vervolgens: kom op Baarnse politiek, zorg dat er snel gebouwd kan gaan worden.  

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente blogs
Please reload

Archief
Please reload

Tags
Steun CDA Baarn en doneer

Postbus 200

3740 AE Baarn

Ons mailadres is
info@cdabaarn.nl

VOLG ONS OP

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon