Leve de fiets!


Er zijn tal van redenen om het gebruik van de fiets te stimuleren. Niet stimuleren door de automobilist te pesten, maar door de fietser te ondersteunen.

Waarom stimuleren? De fiets is een goedkoop vervoermiddel, fietsen is ‘schoon’, het kost weinig ruimte, fietsen is goed voor de gezondheid, binnen de bebouwde kom is de fietst vaak de snelste manier van vervoer, voor woon-werkverkeer nemen de mogelijkheden door de voortschrijdende techniek vlot toe (e-bike, speed pedelec).

In Baarn willen wij dat fietsers niet langer als verkeersremmers worden gebruikt. Meer, bredere en liefst vrij liggende fietspaden zijn nodig, net als voldoende parkeerplekken voor je fiets. Baarn moet het predicaat ‘fietsvriendelijke gemeente’ verwerven en vervolgens met trots uitdragen.

Met omliggende gemeenten, de regio, de provincie willen wij werken aan een samenhangend fietsnetwerk voor recreatie en woon-werkverkeer. Ons (CDA-)netwerk, met buurgemeenten, provincie en het Rijk komt daarbij goed van pas.

Recente blogs
Archief
Tags
Steun CDA Baarn en doneer

Postbus 200

3740 AE Baarn

Ons mailadres is
info@cdabaarn.nl

VOLG ONS OP

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon