top of page

Ontmoet CDA Baarn op de verkiezingsmarkten in Baarn

In de aanloop naar de verkiezingen voor de gemeenteraad van Baarn organiseren de gemeente en de politieke partijen verkiezingsmarkten. Hieronder treft u een overzicht van data en locaties waar u de CDA Baarn kandidaten kunt ontmoeten.

10 MAART | 'Groene Golf ' trekt door centrum Baarn Van 15:00 tot 16:00 uur komt er een delegatie van CDA Provincie Utrecht naar het centrum van Baarn om samen met CDA Baarn kandidaten door het centrum van Baarn te trekken, de kiezers te woord te staan en informatie uit te delen. We starten om 15:00 uur op de Brink.

Groene CDA Golf treft door Baarn

Kandidaten van CDA Baarn en CDA provincie Utrecht voeren campagne in Baarn

15 MAART | Verkiezingsdebat in Theater de Speeldoos Onze lijsttrekker Rik van Hardeveld neemt namens CDA Baarn deel aan het verkiezingsdebat op 15 maart in theater de Speeldoos. Het debat begint om 19:00 uur.

Vanaf 16:30 uur is er ook een verkiezingsmarkt.

Meer informatie > 17 MAART | Verkiezingsmarkt op de Brink Zaterdag 17 maart staan we van 10:00 tot 16:00 uur aan het begin van de Laanstraat bij het gemeentehuis, naast De Smaecken van Hamelink. Ontmoet onze kandidaten en we praten u graag bij over ons verkiezingsprogramma en luisteren naar wat u te zeggen heeft.

Vanaf 13:00 uur is er een CDA springkussen voor de kinderen.

CDA Springkussen

Heel graag tot ziens!


Recente blogs
Tags
bottom of page