top of page

Campagnevideo CDA Baarn

'Baarn om door te geven', dat is waar CDA Baarn voor staat. Met aandacht voor wonen, veiligheid, duurzaamheid, zorg voor elkaar en lokale economie. Geen fratsen, maar gewoon duidelijke taal.

Bekijk hieronder de campagne video met lijsttrekker Rik van Hardeveld.

Kies je op 21 maart voor CDA Baarn dan kies je voor een partij die de afgelopen vier jaar aantoonbare resultaten heeft behaald, een stabiele partij met ervaring, die kalm en standvastig op haar doel afstevent en daarbij niet bang is om haar koers soms wat bij te stellen, die bewezen heeft goed te kunnen samenwerken met de andere lokale partijen en die hart heeft voor álle inwoners van Baarn. Die werkt aan een Baarn om door te geven!

CDA Baarn Verkiezingsprogramma gemeenteraadsverkiezingen Baarn

Recente blogs
Tags
bottom of page