top of page

15 maart 2018 verkiezingsdebat in Theater de Speeldoos in Baarn


Verkiezingsdebat gemeenteraadsverkiezingen Baarn

Op donderdag 15 maart wordt er in het Theatercafé van Theater de Speeldoos het verkiezingsdebat .

Tijdens de avond zullen telkens twee lijsttrekkers over een stelling discussiëren. Daarnaast mogen per stelling ook mensen uit het publiek vragen stellen aan beide politici. De presentatie van de avond is in handen van Kevin van den Berg; Madeleine Boerma zal optreden als debatleider. Vanaf 19.00 uur zijn belangstellenden welkom. Dan begint ook de politieke markt in de Kleine Zaal waar de deelnemende partijen zich zullen presenteren. Deze markt is ook na afloop van het debat nog geopend.

Alle negen partijen die meedoen aan de Baarnse gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart, hebben toegezegd te zullen meedoen aan het debat.

Welke vraag heb jij voor lijsttrekker Rik van Hardeveld?

Tijdens het verkiezingsdebat op donderdag 15 maart in Theater de Speeldoos, is er ruimte voor Baarnaars om hun prangende vragen te stellen aan de lijsttrekkers van van de politieke partijen die meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart. De Baarnse politici zullen met elkaar in debat gaan over een aantal door de redactie van de Baarnsche Courant geformuleerde stellingen.

De Baarnsche Courant doet een oproep aan alle Baarnaars hun vragen aan de lijsttrekkers vooraf in te dienen. Wie dat wil, kan zijn of haar vraag mailen naar redactie@baarnschecourant.nl. Doe dat uiterlijk woensdag 7 maart. Onder de inzenders worden de vragenstellers geselecteerd die hun vraag donderdag 15 maart mogen stellen.

Het verkiezingsdebat, waaraan alle negen lijsttrekkers zullen meedoen, wordt georganiseerd door RTV Baarn, dat het debat ook live zal uitzenden, en de Baarnsche Courant. Met medewerking van de griffie van de gemeente Baarn en Theater de Speeldoos.

Recente blogs
Tags
bottom of page