top of page
De-Brink-in-Baarn-winkelen-en-terras-2_e

Nr 8. van de kieslijst

Cees Krimp

Even voorstellen

Wie is Cees? 

Sinds 1982 inwoner van Baarn. Ik woon al 40 jaar met veel plezier op de Oude Oosterhei. Heb 3 volwassen zonen die alle drie op zichzelf wonen. Sinds een jaar of twaalf woon ik samen met mijn Russische vrouw Elena aan de Wijkamplaan.

Ik ben geboren in Harderwijk, opgegroeid in Nunspeet en op mijn 20e verhuisd naar Baarn. Ik heb jaren bij een van de grootste banken van Nederland gewerkt en daarna bij diverse grote IT bedrijven.
Op dit moment werk ik samen met 2 van mijn zonen bij een jonge bruisende onderneming die in samenwerking met het Ministerie van VWS en de GGD Antigeen en PCR testen in Nederland regelt bij grote ondernemingen om te voorkomen dat hun kritische productieproces door teveel besmettingen stil valt.

In de beginjaren actief geweest bij BC Inside en heb daar een aantal jaren competitie gespeeld. De jongens zaten op voetbal bij T.O.V en ik heb was in die jaren een trouwe bezoeker van de voetbalwedstrijden bij T.O.V.  In die jaren ook actief geweest als penningmeester van de Gereformeerde Kerk en daar betrokken geweest bij de verkoop van de Opstandingskerk en de renovatie van de Paaskerk.

Samen met buurtgenoten heb ik me een aantal jaren geleden ingezet in de Buurtgroep Oude-Oosterhei ingezet voor de herinrichting van de o.a. de Wijkamplaan, het realiseren van extra parkeerplaatsen en het inrichten van het speelterrein op de hoek Wijkamplaan Sparrenlaan.

De laatste jaren heb ik gemerkt dat de problemen die ons landelijk treffen ons ook persoonlijk hebben getroffen. Het is onze jongens niet gelukt om een baan en een woning in Baarn te vinden. Het inburgeringstraject van mijn vrouw,  was zowel vanuit landelijke ondersteuning als vanuit de Gemeente voor verbetering vatbaar.

Ik wil me de komende jaren vooral inzetten om van Baarn voor de jeugd en (startende) ondernemers een gemeente te maken waar zij met plezier kunnen wonen, werken en ondernemen.
Een beter toegankelijke woningmarkt voor Baarnaars en werken aan een bruisend centrum waar Baarnaars en inwoners van de rondom liggende gemeenten met plezier winkelen en vertoeven.

Alleen door zaken helder te benoemen en met anderen te zoeken naar creatieve oplossingen zijn we in staat de komende vier jaar de uitdagingen waar we voor staan echt aan te pakken. Oog voor elkaar en oog voor de natuur. Zo bouwen we verder aan een mooi en duurzaam Baarn.

Cees_edited.jpg
  • Black LinkedIn Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page